Lang verwacht Words from a Man of No words

Lang Verwacht

Words from a Man of No Words

‘Lang verwacht Words’ …  Er is na jaren toch weer een herdruk van “Words from a Man of no Words” uitgekomen. Het boek is lange tijd niet verkrijgbaar geweest. Het is de Engelse uitvoering van het Nederlandse “De Stilte van Woorden” , maar die Nederlandse vertaling is ook al lange tijd uitverkocht.
Lang verwacht words
Karakteristiek is deze titel beslist. Osho geeft immers aan dat ondanks alle woorden die hij tot ons richt, de wezenlijke overdracht via Silence plaats vindt.
Het is verheugend dat het gemakkelijk boek via de boekhandel verkrijgbaar is en een aantrekkelijke prijs heeft. Dan ervaar je een schat waanwijsheid voor een gering bedrag.

Sla het boek op een willekeurige plek open en je vindt en inzicht dat je raakt en dat je dieper in jezelf doet keren.
De inhoud van het boek heeft een radicaal andere benadering van het levenLang verwacht words en van tegen de wereld aankijken. Korte fragmenten van Osho zijn geselecteerd om ons te inspireren, ons uit te dagen en zelf-reflectie op gang te brengen die tot verandering leidt.
In diepste zin is het een meditatieboek dat tot stilte aanzet. De waarheid kan nergens in dit boek gevonden worden, om de eenvoudige reden dat zij niet in woorden uit te drukken is.

“I teach you to be authentic, integrated individuals, with immense self-respect.” geeft Osho kernachtig weer.

Enkele Fragmenten uit ‘Lang verwacht Words’ from a Man of No Words

Als verstand weet, noemen we het kennis.
Als hart weet, noemen we het liefde.
En als de ziel weet, noemen we het meditatie.” Osho

Het leven gaat zijn eigen weg. Op het moment dat je alles gaat beheersen, bederf je het. Laat het leven zijn vrijheid.” Osho

Any crackpot can push a button and can finish the whole of humanity, the whole life on the earth. But perhaps deep down, humanity also wants to get rid of itself. Perhaps people are not courageous enough to commit suicide individually, but on a mass scale they are ready.” Osho

Het boek “Words from a Man of No Words” is verkrijgbaar via de Boekhandel.

Verder over het boek lezen: lees meer