ACTUALITEIT 2018 en Verder


IN ACTUALITEIT VIND JE ACTUEEL OSHO BOEKENNIEUWS

3 Steps to Awakening    Who Do You Think you Are. Inside us are at least 3 3 steps to Awakeningpersonalities
3 steps to Awakening

Wie denk je dat je bent?  Bijna een eeuw na Freud is het in brede regionen doorgedrongen dat de mind een psychologische gestuurde kant kent. Veel mensen kennen dus hun mind-kwesties en zijn zich er bewust van en toch is het niet gemakkelijk om ermee om te gaan.
Hiertegenover Osho presenteert een geheel andere en uitdagende visie ten aanzien van onze ‘persoonlijkheidsstoornissen’. In deze gaat hij voorbij de psychologie en therapie. Hij laat het idee dat er iets verkeerd is, daarom gewoon vallen en geeft aan dat het ontwaken uit onze illusies de oplossing biedt. Hij brengt ons vervolgens in drie stappen op het pad van ontwaken, stappen die ons helpen om uit onze conditioneringen te komen.  Hierdoor kunnen we uitvinden wie we in werkelijkheid zijn.
‘Er zijn dus slechts drie stappen: vrijheid van bewustzijn, eenvoud van mind en het leeg zijn van de mind.’ Osho
In iedere mens zijn minstens drie personen aanwezig, zegt Osho. Aldus: Een is degene die we werkelijk zijn, waarover we in feite bijna niets weten. De tweede is wie we denken dat we zijn. De derde omvat wat je naar andere mensen wilt projecteren dat je bent. Vervolgens geeft hij aan hoe we te werk kunnen gaan om dichter bij de persoon te komen die we echt zijn.
Het boek 3 steps to Awakening is te bestellen in de Nederlandse boekhandel.

The Discipline of Transcendence 4 Beauties

COMPLETE Transformatie mogelijkheden in sublieme vorm

‘The Discipline of Transcendence’ is een welbekende klassieker van Osho in 4 delen. Deze serie  is geleidelijk aan opnieuw uitgegeven in de vorm van de volgende 4 bijzondere reprints.
Elk deel heeft daarom een eigen titel gekregen en voorop alle 4 boeken prijkt de welbekende schitterende afbeelding van ‘the Swan on its Flight’. Overduidelijk is dus dat uiterlijke en innerlijke schoonheid hierin hun realisatie vinden.
Deze boeken zijn op dit moment verkrijgbaar in het Osho International Meditation Resort en zijn daarnaast te bestellen bij Amazon.com

De titels zijn de volgende: 

Over de inhoud van deze boeken kun je meer te weten komen door de link van elk boek te volgen.